Theatergroep Radost met prachtige internationale volksdansen

8 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 15 januari om 14.00 uur theatergroep Radost met prachtige internationale volksdansen in Gebouw van Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Wereldse volksdansen

Vanmiddag presenteert de Delftse theatergroep Radost voor de tweede keer op het Zondagmiddagpodium een kleurrijke en afwisselende staalkaart van muziek, zang en dans uit alle windstreken. Theatergroep Radost, (Radost is Slavisch voor 'vreugde'), bestaat uit een groep amateurdansers met interesse in dans, zang en muziek vanuit de gehele wereld. Het met veel plezier en op theatrale wijze uitdragen van traditioneel cultuurgoed en introduceren van in Nederland minder bekende dansstijlen staat voorop. De groep staat sinds 1983 onder leiding van Jan Knoppers.

Uitgebreid repertoire

Het repertoire omvat choreogra?eën uit Nederland, Argentinië, Armenië, Bosnië, China, Engeland, de Filippijnen, Georgië, Ierland, India, Indonesië, Macedonië, Korea, Kroatië, Mexico, de Molukken, Mongolië, Latijns-Amerika, Oezbekistan, Siberië, Tajikistan, Thailand en Tsjechië. U krijgt vanmiddag een selectie uit het omvangrijke en afwisselende programma te zien. Dat wordt ongetwijfeld genieten!

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie