Nieuwe cursussen van start bij Pier K

9 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Vanaf deze week starten tientallen cursussen bij Pier K. Van peuterdans tot boetseren en van circusklassen tot een cursus singer-songwriter. Inschrijven kan nog!

Pier K is het centrum voor kunst en cultuur voor jong en oud in Haarlemmermeer. Dit bloeiende instituut voor Cultuuronderwijs organiseert jaarlijks honderden projecten, workshops en cursussen in alle kunstvakken en gegeven door professionele kunstenaars/docenten. In januari en februari 2017 starten veel nieuwe cursussen. Sommige cursussen zijn al jaren vaste prik bij Pier K, maar er is ook het een en ander nieuw!

NIEUW: Cursus Singer-songwriter

Voor jongeren die zelf muziek maken of liedjes schrijven start op 19 januari de vijfdelige cursus singer-songwriter. Tijdens de cursus worden de zelfgemaakte songs uitgewerkt tot de ultieme compositie. De lessen vinden plaats op donderdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur bij Pier K in Hoofddorp en kosten voor de cursus bedragen €92,-.

Kijk voor deze en alle andere cursussen op www.pier-k.nl. Wie vragen heeft over het aanbod van Pier K kan contact opnemen via 023 566 95 65 of info@pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie