Peuterfestival met Lejo en Panama in Het Cultuurgebouw

11 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Zondag 29 januari vinden twee leuke kindervoorstellingen plaats in Het Cultuurgebouw als onderdeel van het jaarlijkse Peuterfestival. Toegangskaarten voor de diverse kindervoorstellingen & workshops zijn verkrijgbaar via www.hetcultuurgebouw.nl of aan de balie van het Klant Contact Centrum in de Passage van Het Cultuurgebouw.

Hands Up! - Lejo

Lejo is het beroemde vingerpoppetje met die oogjes. Je zou denken dat zijn voorstelling gespeeld wordt door twee mensen, maar Lejo speelt alleen met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen. Met zijn handen tovert hij allerlei wezens tevoorschijn met hun eigen karakters en eigenaardigheden. Lejo is een vrolijke, woordloze voorstelling met veel muziek. Na de voorstelling is er voor iedereen een workshop Lejo oogjes maken en bespelen. Zondag 29 januari staan er twee voorstellingen op het programma in de kleine zaal van De Meerse; om 11.00 uur en om 14.00 uur. Een kaartje kost € 11,00 per persoon.

Panama - Daniëlle Wagenaar bij Feikes Huis

In een prachtige kleurrijke fantasiewereld van gerecycled plastic gaan twee vuilnismannen, in de rol van kleine tijger en kleine beer, op zoek naar het land van hun dromen. Beleef fantastische ontmoetingen met een kraai, een egel, een vos en een haas en sluit vriendschap voor het leven. De beeldende en muzikale voorstelling Panama is een ode aan de fantasie en laat zien dat reizen in je hoofd makkelijk en geweldig is. Geïnspireerd op het bekroonde kinderboek 'O wat mooi is Panama'van Janosch. Zondag 29 januari wordt de voorstelling twee keer gespeeld Bij Pier K Hoofddorp; om 10.00 uur en om 11.15 uur. Een kaartje kost € 9,00 per persoon.

Workshops

Tijdens het Peuterfestival is het ook mogelijk om voor of na de voorstellingen mee te doen met diverse workshops. Voor peuters is er o.a. peuterdans en peuterkunst. Voor kleuters; kleuterdans, kleuterkunst, kleutertoneel, kleutermuziek en Mini Stars (musicalliedjes zingen). Een kaartje à € 3,00 per workshop biedt toegang voor één kind en één begeleider. Kijk op www.hetcultuurgebouw.nl voor de exacte tijden en locaties van de workshops. In de Passage van Het Cultuurgebouw worden diverse gratis kinderactiviteiten georganiseerd zoals kleuren op muziek en bewegen met SKH. Er is eten en drinken, kinderopvang en ruimte voor rusten en voeden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie