Pianist/zanger Youri Bonda betovert met muziek van Randy Newman

14 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert pianist/zanger Youri Bonda met muziek van Randy Newman op 22 januari om 14.00 uur te Cultureel Centrum De Olm, Olmenlaan 141 in Zwanenburg.

Oeuvre Randy Newman

Al ruim vijftig jaar lang weet Randy Newman met zijn muziek jong en oud te betoveren. Hij schreef de muziek voor vele ?lms zoals Toy Story, Meet the Parents, Monsters Inc. en Cars. In de jaren zeventig brak Newman door met liedjes als Lonely at the Top, Short People en Birmingham. Nu is het de beurt aan Youri Bonda om de mooiste liedjes uit het omvangrijke oeuvre van Randy Newman te spelen en te zingen. Hij voert u mee op de klanken van Dayton, Ohio-1903, Mama Told Me Not to Come en God's Song (That's Why I Love Mankind) naar de wereld van Randy Newman's liedjes.

Het verhaal achter Randy Newman

Youri zingt de liedjes van Newman in een geheel eigen stijl en begeleidt zichzelf daarbij aan de piano. Tussen de songs door vertelt hij niet alleen over het bijzondere leven van Randy Newman, maar ook over zichzelf en de soms lastige keuzes die hij heeft moeten maken om dit programma nu vol enthousiasme voor het voetlicht te kunnen brengen. Een sfeervolle middag met de prachtige songs van Randy Newman.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie