Filmhuis Pier K sluit filmavond af met livemuziek

17 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep organiseert iedere laatste vrijdag van de maand Movies & Music: Eerst naar de film en dan livemuziek in het Pier Kafé! Vrijdag 27 januari om 20:00 uur wordt de Zweedse boekverfilming 'Een man die Ove heet' vertoont. De band die dit keer optreedt is Bubblegumm.

Een man die Ove heet

Ove is de mopperkont van de buurt. De 59-jarige man is niet bang om te zeggen wat hij vindt. Elke dag loopt Ove een inspectierondje in zijn buurt. Hij verplaatst foutief geparkeerde fietsen en controleert de inhoud van de afvalbakken. Zijn buurtbewoners houdt hij bewust op afstand. Alles verandert echter als zijn nieuwe overburen per ongeluk zijn brievenbus omver rijden.

Bubblegumm

Bubblegumm speelt 'bubbly, poppy jazz'. Hun repertoire bestaat uit jazz en jazzy popsongs met een creatieve twist. Van Madeleine Peyroux tot Amy Winehouse, aangevuld met een toegankelijke mix van ballads, medium en uptempo jazz standards. De vaste bezetting van de band bestaat uit Natacha Hulsebosch (zang), Henk Akkermans (bas), Jeroen de Groot (drums), Joshua Buinink (piano), Jazzton Hulsebosch (saxofoon) en Anja Robbens (trompet/fluit).

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje voor de avond kost €8,- en is inclusief één consumptie. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie