Local Heroes

25 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Haarlemmermeer zit er vol mee en staat bol van het talent. Onbekend talent en inmiddels ook bekend talent zoals Tim Vantol. Om dit talent een kans te geven om zich meer in de kijker te spelen biedt Duycker vanaf heden elke maand een podium aan deze Local Heroes. De bedoeling is dat nieuw en fris talent de kans krijgt om zich op het podium van Duycker te presenteren op de best mogelijke manier.

Voor muzikanten een goed opstapje en voor bezoekers een mooie kans om nieuwe bandjes te checken. Alle drie de bands die spelen tijdens Local Heroes krijgen €1,- per verkocht kaartje, de vierde € is voor de servicekosten. Dit doen wij om fris talent de kans te geven zich op een echt podium te presenteren!

De bands die voor deze editie zijn geselecteerd zijn:

Tardis

In maart 2001 speelden Mark Müller, Ferdinand Schut en Robert van Mulligen voor het eerst samen in het scoutinggebouw Rijnland in Zwanenburg. Vanaf de eerste noot was het raak en Tumbleweed, Mermaids Heaven of Folie-à-deux was geboren. Inderdaad, de bandnaam bleef een probleem. Zo ook het vinden van een vaste bassist. Tijdelijke bassisten waren Bas Roos, Chiel van der Vliet en Bart. Tot, ergens in 2006, Arjan Ettes als schipper naast Mark kwam te werken. Al snel kwam Mark erachter dat Arjan baste en jawel, de band was eindelijk een viermansformatie.

The Estate

The Estate is een jonge band uit Amsterdam bestaande uit 3 jonge getalenteerde muzikanten: Armani van Engelen, Boaz Vida & Simon Haneveld. Ze spelen piano, keyboard, drums, gitaar (akoestisch/elektrisch), bass, keytar. Hun muziekstijl is een mix van bleusrock, hardrock, funk en jazzrock. Je kunt hun muziek vinden YouTube, Facebook, Instagram.

The Anchor Creek

Sam, Tom en Dick doen waar ze het meest van houden: rocken en plezier hebben! In 2012 is deze band ontstaan en ze maken een mix van soul en bleusrock. De band haalt hun inspiratie bij artiesten als: The Black Keys, Otis Redding en Cajun.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie