Filmavond met een educatief tintje bij Pier K

27 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Vrijdag 3 februari om 20:00 uur draait Filmhuis Pier K de documentaire That Sugar Film. Acteur en regisseur Damon Gameau laat zien wat suiker met je lichaam doet en op welke onverwachte plekken in de supermarkt suiker op de loer ligt. Na de film brengen voedingsconsulenten Anja Adriaansen en Monique-Cecile Roelandt een bezoekje aan het filmhuis in Nieuw-Vennep.

Gameau werpt zich op als proefpersoon in een uniek experiment om vast te leggen welke effecten het gebruik van veel suiker heeft op een gezond lichaam. Daarbij eet hij alleen dingen die algemeen bekend staan als 'gezond' en belicht hij een aantal problemen waarmee de suikerindustrie te kampen heeft. Voedingsconsulenten Anja en Monique-Cecile geven naar aanleiding van de film helemaal gratis een voorlichting over goede voeding en fit worden. Hun doel is mensen beter in hun vel te laten zitten, met minder stress en meer energie. Een filmavond met een educatief tintje dus!

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie