Zondagmiddagpodium: Harpmuziek, zang en poëzie in Het Dorpshuis in Badhoevedorp

29 januari 2017 om 00:00 Nieuws

Op 5 februari komt het Zondagmiddagpodium in Het Dorpshuis in Badhoevedorp met het programma 'Zo spreekt de verbeelding', muziek en poëzie door het duo Jonkers & Kersten. Aanvang 14.00 uur.

Twee zangeressen en een harp

Een meeslepend programma met ontroerende gedichten en bijzondere muziek uit alle delen van de wereld, twee zangeressen, een harp en een schat aan levenservaring.

Zangeres/harpiste Jopie Jonkers brengt een repertoire van vocale en instrumentale Latijns-Amerikaanse, Russische en Franse chansons. Liefde, tederheid, geluk, eenzaamheid, jaloezie, dood; zaken die zo oud zijn als de mensheid zelf, worden in de liederen op een heel eigen en poëtische manier gespeeld en gezongen.

Poëzie

Anna Kersten is folk zangeres en dichteres, zij reisde in diverse muzikale bezettingen door Europa en de Verenigde Staten en bracht drie poëziebundels uit: 'Het uiteengaan van de tweezaamheid', 'Gedane zaken' en 'Zo spreekt de verbeelding'.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 0 5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie