Once & Simple Creed

16 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Deze avond staan er twee geweldige tribute bands te trappellen om een ode te brengen aan hun helden: Pearl Jam door Once en Live door Simple Creed.

Once - Pearl Jam

Once brengt een weergaloze ode aan Pearl Jam en neemt je mee naar de Grunge hoogtijdagen van de jaren 90. Hits van alle CD's komen voorbij en natuurlijk ontbreken de klassiekers "Alive", "Jeremy", en "Rearviewmirror" niet.

De muzikanten zijn goed op elkaar ingespeeld en zetten een boeiende en energieke performance neer. De zanger zingt de sterren van de hemel en klinkt bijna exact als leadzanger Eddie Vedder.

Het afgelopen najaar was het 25 jaar geleden dat het debuutalbum "Ten" werd uitgegeven. Dit heugelijke feit viert de band met een "Ten Anniversary" waarbij ze integraal de Ten nummers ten gehore zullen brengen om iedereen terug te brengen naar de goede oude grunge tijd. Dus trek je oude (of nieuwe) flanellen houthakkers overhemd nog eens uit de kast en kom genieten en meezingen!

Simple Creed - Live

Simple Creed brengt de strakke riffs van Chad Taylor, de karakterestieke zang van Ed Kowalczyk, het beukende, maar ook subtiele werk van ritmesectie Chad Gracey en Patrick Dahlheimer. De band LIVE mag dan wel in 2009 gestopt zijn maar deze ode aan Ed Kowalczyk en zijn mannen brengt hun muziek (en de drive) van Live weer tot leven.

Ervaren muzikanten brengen in een heerlijk show de beste nummers.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie