Voorjaarsvakantie: activiteiten bij Jeugdland Nieuw-Vennep

16 februari 2017 om 00:00 Nieuws

De voorjaarsvakantie staat weer voor de deur! Op Jeugdland is er in deze week weer van alles te doen. Vanaf maandag 20 februari is Jeugdland de hele week vanaf 10 uur geopend.

Maandag wordt er een kampvuur gemaakt waarbij je lekkere marshmallows kunt roosteren.

Op dinsdag mogen de kinderen de ramen een mooi kleurtje geven door het te schilderen.

Op woensdag kun je weer lekker bakken, want we gaan pizza's maken. Dat wordt smullen!

Donderdag gaan we weer bakken, dit keer een appeltaart.

Vrijdag staat in het teken van Oud-Hollandse spelletjes. Je kunt allerlei spelletjes doen, zoals sjoelen, ezeltje prik, spijker slaan en nog veel meer. Het begint om 15.00 uur en duurt tot 16.00 uur.

We sluiten de vakantie af op zaterdag met het spel: Wie heeft het gedaan? Iemand heeft iets gedaan. Wat dit is, waar dit is gebeurd en hoe wordt door iemand bedacht en uitgebeeld. De andere kinderen moeten raden wat er wordt uitgebeeld.

Jeugdland is een (bouw)speelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2 euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook en Twitter, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie