Rory Gallagher herleeft in Duycker

17 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Band of Friends, bestaande uit oud bandleden van Rory Gallagher, staat vrijdag 24 februari in Duycker om de muziek van bluesheld Gallagher te laten herleven. Ook voor bluesliefhebbers die minder bekend zijn met Gallagher's werk is deze avond een niet te missen optreden in Hoofddorp. De deuren van de grote zaal gaan open om 20:00 uur en de kaarten kosten €19,- in de voorverkoop.

Na het overlijden van Rory Gallagher besloten de oud bandleden, Gerry en Ted, in 2011 om Band of Friends op te richten. Band of Friends is geen eerbetoon aan Rory Gallagher maar een viering van het leven en de muziek van Rory. Marcel Scherpenzeel groeide op met de muziek van Rory en dat is zeker te horen. Gerry McAvoy belooft dan ook: "This is the closest guitarist to Rory you will ever hear". Band of Friends, een must voor fans van Rory Gallagher en een enorme aanrader voor liefhebbers van blues en bluesrock.

Een echte aanrader voor fans van Rory Gallagher en liefhebbers van blues en bluesrock muziek.

OPEN: 20:00 | AANVANG: 21:00 | VVK: €19,- | DEUR: €21,- |Duycker, grote zaal| www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie