Kom worst en bier proeven in Duyckercafé

17 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Speciaalbieren en Franse worst staan in het middelpunt tijdens de proeverij op zaterdag 25 februari in Duyckercafé. Voor €15,- kunnen bezoekers deelnemen aan deze proeverij en genieten van deze ultieme smaakbeleving. De deuren van het café zijn vanaf 17:00 uur geopend en de aanvang van de proeverij is om 21:00 uur. Het is ook mogelijk om voorafgaand aan de proeverij te dineren in Duyckercafé.

Duycker en Monsieur Saucisson gaan samenwerken en kondigen dit aan met een heerlijke proeverij. Op de avond zelf serveren zij perfecte combinaties geserveerd van verschillende soorten speciaalbier en Franse worst. Voor de liefhebbers wordt er een mooie whisky van de plank gehaald.

Monsieur Saucisson is te vinden in het winkelcentrum van de Vier Meren in Hoofddorp. Daar zijn alle worsten van de proeverij en meer verkrijgbaar. Vanaf 25 februari zet Duycker de samenwerking met Monsieur Saucisson door en zullen de drie favoriete worsten op de borrelkaart van Duyckercafé verschijnen.

OPEN: 17:00 | AANVANG: 21:00 | VVK: €15,- | Duyckercafé | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie