Week van de Amateurkunst heet vanaf nu Iktoon!

17 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Wat de afgelopen zes jaar bekend stond als de Week van de Amateurkunst (ook wel WAK genoemd) heet vanaf nu Iktoon, maand van de kunsten. Juni 2017 staat in het teken van alle denkbare kunstvormen en iedereen kan deze maand zijn of haar kunsten laten zien. Aanmelden kan tot 1 april 2017 via www.pier-k.nl.

Iktoon staat bekend om onverwachte samenwerkingen en gekke combinaties. Van exposities in winkeletalages tot concerten tussen de schapen in het weiland. De hele maand juni krijgen creatievelingen de kans om hun kunsten te laten zien of horen. Alle initiatieven en samenwerkingen zijn welkom. Het Iktoon-team, onder leiding van

Pier K projectleider Erik Waerts, brengt indien nodig geïnteresseerde verenigingen, gezelschappen en kunstenaars in contact met elkaar of met organisaties die hun locatie beschikbaar willen stellen voor de kunsten.

Iedereen die het leuk lijkt om iets te organiseren kan zich vóór 1 april aanmelden via het aanmeldingsformulier op www.pier-k.nl. Wie op een andere manier een bijdrage aan Iktoon wil leveren of op zoek is naar meer informatie kan contact opnemen met het Iktoon-team via 023 566 95 65 of iktoon@pier-k.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie