Italiaanse taferelen: ondeugende literaire verhalen door verteller Nilo Berrocal

26 februari 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 5 maart om 14.00 uur verteller Nilo Berrocal met ltaliaanse taferelen in Het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 te Badhoevedorp.

Verhalen met passie en temperament

Italiaanse verhalen van Boccaccio, Pirandello en Italo Calvinoover de perikelen van de liefde, verteld met passie en temperament, overgoten met een beetje jaloezie, afgunst en hebzucht. Het resultaat van dit mengsel zijn sterke taferelen waarin de personages aan de rand van de afgrond toch de mooiste bloemen durven plukken. De warmbloedige Italianen gaan koste wat het kost tot het uiterste voor hun liefde en hun centen.

Veelzijdige Berrocal

Nilo Berrocal steekt voor deze voorstelling de verhalen van de Italiaanse meesters in een nieuw jasje. Pikante verhalen uit de Decamerone en andere vertellingen zullen u een aangename middag bezorgen. Nilo Berrocal is acteur, verteller en regisseur en een meester in het scheppen van beelden. Hij is geboren in Peru en in 1987 in Nederland afgestudeerd.

Kaartverkoop en informatie

Kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee zijn vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Op dit nummer is ook een rit heen en terug met de RegioRijder te bestellen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie