27 februari 2017 om 00:00 Activiteiten

In deze mailing:

Deze week nieuw in CineMeerse

Tuintje in mijn hart --- Première

Logan --- Première

Aankomende events

The Best of IDFA 2016 on Tour --- zondag 12 maart

LadiesNight: Het Verlangen --- woensdag 15 maart

Oscar films in CineMeerse

Moonlight --- Winnaar van de Oscar voor Beste Film

Lion --- Nieuw

La La Land --- Winnaar van 7 Golden Globes

Hidden Figures --- Vanaf 9 maart

Seniorenmiddag

Beeldmateriaal in bijlage

Deze week nieuw in CineMeerse

________________________________

Tuintje in mijn hart --- Première

Oneliner

Tuintje in mijn Hart is een avontuurlijke, emotionele rollercoaster onder de hete Surinaamse zon!

Beschrijving kort

Ooit waren ze de beste vrienden, maar sinds Axel (Leo Alkemade) Suriname en zijn familie inruilde voor Nederland heeft hij zijn broer Virgil (Edwin Jonker) nooit meer gesproken. Tot nu, want hun moeder (Beppie Melissen) roept de hele familie bij elkaar in haar pension. De toch al gespannen sfeer wordt er niet beter op als Axel en Virgil gelijk ruzie krijgen en Axels dochter Wonnie (Pip Pellens), die stage loopt in Paramaribo, zwanger blijkt. Axel gaat er vandoor, zijn vrouw (Fockeline Ouwerkerk) gaat met Virgil op pad om 'm te vinden maar strandt bij het resort waar haar zus (Sanne Vogel) probeert Surinamers af te laten vallen. Alleen de eigenaar (Sergio IJssel) kan haar waarderen, tot frustratie van zijn vriendin (Sanne Langelaar). De chaos is compleet als de vader van Wonnie's kind maar niet wordt gevonden, er goud in het spel blijkt te zijn en zowel Axel als Virgil en zijn schoonzus een wel erg tropisch avontuur beleven in de jungle…

Regisseur: Marc Waltman

Acteurs: Edwin Jonker, Juvat Westendorp, Leo Alkemade, Jörgen Raymann

Actrices: Fockeline Ouwerkerk, Pip Pellens, Sanne Vogel

Genre: romantiek, komedie

Releasedatum: donderdag 2 maart 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2khZJ__hKW4

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_988/

________________________________

Logan --- Première

Beschrijving kort

In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico. Logan probeert zich te verschuilen voor de wereld en zijn nalatenschap. Maar als een jonge mutant op de vlucht voor duistere krachten zijn pad kruist, kan hij zich niet langer verstoppen.

Regisseur: James Mangold

Acteurs: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Stephen Merchant

Actrices: Doris Morgado

Genre: actie, sciencefiction

Releasedatum: donderdag 2 maart 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=7lNhpP9sTAQ

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1149/

________________________________

Aankomende events

________________________________

The Best of IDFA 2016 on Tour --- zondag 12 maart

Het International Documentary Festival Amsterdam beleeft dit jaar alweer haar 29ste editie en is inmiddels uitgegroeid tot het grootste en best bezochte Documentaire Festival ter wereld. Van de ruim 300 documentaires die dit jaar op IDFA vertoond worden, zullen er negen bekroond worden met een van de toonaangevende IDFA Awards. Voor het programma The Best of IDFA 2016 on Tour wordt een selectie uit deze winnaars gebundeld, die vanaf januari 2017 door het land gaat reizen. We streven naar een gevarieerd programma van vier films met een totale lengte van circa vier uur. Laat je verrassen en wees getuige van de beste documentaires van 2016. De films zijn Nederlands ondertiteld.

Zondag 12 maart is de IDFA tour bij ons te zien. Kaarten kosten €25,00 per persoon, kortingen en acties zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1191/

________________________________

LadiesNight: Het Verlangen --- woensdag 15 maart

Woensdag 15 maart organiseren we een LadiesNight met de voorpremière van HET VERLANGEN! De nieuwe Nederlandse komedie van Joram Lürsen (Alles Is Familie) met Chantal Janzen en Jelka van Houten.

U kunt kiezen uit twee aanvangstijden:

Kiest u voor de voorstelling van 19.30 uur, dan bent u welkom vanaf 19.00 uur.

Kiest u voor de voorstelling van 20.30 uur, dan bent u welkom vanaf 20.00 uur.

Kaarten kosten €13,50 per persoon. Eventuele toeslagen worden apart verekend. Kortingen, acties en Strippenkaarten zijn niet geldig voor deze voorstelling.

Dit kunt u verwachten van een LadiesNight bij CineMeerse.

De LadiesNight is een gezellig avondje met de dames onder elkaar. Gezellig bijkletsen én genieten van een exclusieve voorpremière van een speciaal geselecteerde film!

Bij binnenkomst wordt je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje en lekker hapje. Aansluitend kun je op je gemak rondneuzen langs de stands met allerlei spullen op gebied van beauty, fashion, haar, accessoires en meer leuke items.

Laat je vervolgens onderuit zakken in je luxe bioscoopstoel en geniet van de voorpremière. Wil je nog even verder shoppen of snuffelen bij de aanwezige stands? Dit kan in de pauze van de film.

Om deze avond compleet te maken staat er bij vertrek nog een leuke goodiebag voor je klaar!

Het Verlangen

Als de zeer aantrekkelijke schoenenverkoopster Brigitte met een beroerd manuscript bij uitgeverij Goudemondt aankomt, zien de broers Marc en Boudewijn direct mogelijkheden. De uitgeverij verkeert in zwaar weer waardoor een succes zeer welkom is. Ze bedenken een wisseltruc waarbij ze Brigitte van rol laten wisselen met Herman, de onooglijke en stotterende auteur van een literair meesterwerk. Met Herman - hoe goed zijn boek ook is - weten de broers dat ze bij de media niet hoeven aan te komen. De truc werkt; het boek wordt een megasucces en Brigitte ontpopt zich tot een ware mediaster. Maar wanneer haar stijgende roem Herman teveel wordt, start de strijd om erkenning.

Regisseur: Joram Lürsen

Acteurs: Gijs Naber, Alex Klaasen, Bram van der Vlugt, Peter Bolhuis, Jochum ten Haaf

Actrices: Chantal Janzen, Jelka van Houten, Anne-Wil Blankers, Cynthia Abma

Genre: komedie

Releasedatum: donderdag 23 maart 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=94tDI95ZuZk

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/events/e_1227/

________________________________

Oscar films in CineMeerse

________________________________

Moonlight --- Winnaar van de Oscar voor Beste Film

Oneliner

De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

Beschrijving kort

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld. De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent. De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk 'In Moonlight Black Boys Look Blue' van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm. De hoofdrollen worden vertolkt door Mahershala Ali (House of Cards), Trevante Rhodes (Westworld), André Holland (Selma) en Naomie Harris (Spectre, Skyfall). Moonlight is lovend onthaald door de internationale pers en wordt gezien als grote kanshebber voor een Oscarnominatie. Moonlight is 21 oktober zeer succesvol in release gegaan in Amerika.

Regisseur: Barry Jenkins

Acteurs: Mahershala Ali, Ashton Sanders

Actrices: Naomie Harris

Genre: drama

Releasedatum: donderdag 26 januari 2017

Trailer: https://youtu.be/0MKhAunOVd4

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1256/

________________________________

Lion --- Nieuw

Oneliner

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley.

Beschrijving kort

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal, vertelt Lion het verhaal van de Indiase jongen Saroo Brierley. Als 5-jarig jongetje komt hij per ongeluk terecht op een trein die hem duizenden kilometers door India voert; ver weg van zijn thuis en familie. De kleine Saroo heeft geen idee waar hij is of waar hij vandaan komt. Na wekenlang in zijn eentje te overleven in de ruige straten van Calcutta wordt de jongen opgenomen in een weeshuis en uiteindelijk geadopteerd door een Australisch echtpaar. Door een samenloop van omstandigheden, gaat Saroo op zijn 30ste op zoek naar de plek waar hij jaren geleden zijn familie kwijtraakte. Slechts gewapend met Google Earth en zijn vroegste jeugdherinneringen bekijkt hij elke avond urenlang de spoorlijnen die naar Calcutta leiden, totdat hij na een jaar dat ene station denkt te herkennen. Hij vertrekt naar India in de hoop zijn familie terug te vinden. Lion is de verfilming van de bestseller "Mijn lange weg naar huis". De verfilming kent een sterrencast waaronder (Oscar® winnares) Nicole Kidman, (Oscar® genomineerde) Roony Mara, Dev Patel en David Wenham.

Regisseur: Garth Davis

Acteurs: Dev Patel, David Wenham

Actrices: Rooney Mara, Nicole Kidman

Genre: drama

Releasedatum: donderdag 12 januari 2017

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1259/

________________________________

La La Land --- Winnaar van 7 Golden Globes

Oneliner

La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Beschrijving kort

Mia (Emma Stone) droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood? La La Land is een moderne variant op de klassieke Hollywood musical en een ode aan iedereen die durft te dromen.

Regisseur: Damien Chazelle

Acteurs: Ryan Gosling, J.K. Simmons

Actrices: Emma Stone

Genre: romantiek, komedie, musical

Releasedatum: donderdag 22 december 2016

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=2P_gtx2DIRI

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1086/

________________________________

Hidden Figures --- Vanaf 9 maart

Oneliner

Hiddenn Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) en Mary Jackson (Janelle Monáe), drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA.

Beschrijving kort

Hiddenn Figures is het ongelofelijke en onvertelde verhaal van Katherine Johnson (Taraji P. Henson), Dorothy Vaughn (Octavia Spencer) en Mary Jackson (Janelle Monáe), drie briljante vrouwen van Afro-Amerikaanse afkomst, die werkten bij de NASA. Ze waren het brein achter een van de grootste operaties in de geschiedenis: de lancering van astronaut John Glenn in de ruimte. Een indrukwekkende prestatie die het land weer moed gaf, de verhoudingen in de 'Space Race' volledig op zijn kop zette en de wereld in beweging bracht. Het visionaire trio oversteeg geslacht en ras, en inspireerde generaties om groots te dromen. De film is genomineerd voor drie Oscars®, in de categorieën: Beste film, Beste vrouwelijke bijrol - Octavia Spencer en Beste aangepaste scenario.

Regisseur: Ted Melfi

Acteurs: Jim Parsons, Mahershala Ali, Aldis Hodge, Glen Powell, Kevin Costner

Actrices: Taraji P. Henson, Octavia Spencer, Janelle Monáe, Kirsten Dunst

Genre: drama

Releasedatum: donderdag 9 maart 2017

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=jy_HBq3HL80

Tickets: https://www.cinemeerse.nl/films/film/e_1136/

________________________________

Senioren programma

________________________________

Donderdag-/dinsdagmiddag zijn er weer seniorenvoorstellingen! Koffie/thee, iets lekkers en film voor maar €7,00 per persoon. (Exclusief eventuele toeslagen)

Donderdagmiddag (2-3): 12.40 Fifty Shades Darker; 13.00 Tuintje in mijn Hart; 13.20 Demain Tout Commence; 13.40 Moonlight;

Dinsdagmiddag (7-3): 13.20 Brimstone; 13.30 La La Land; 13.40 Lion; 13.50 Jackie; 14.00 The Royal Opera House: The Sleeping Beauty (ballet); 14.10 Tuintje in mijn Hart;

Met vriendelijke groet,

With kind regards,

Christopher van Hien

Marketing en Publiciteit

M: +31 (0)6 20123308

T: +31 (0)224 224076

E: christophervanhien@nhbioscopen.nl

NHbioscopen

Cinema Texel | CineMagnus | CineMeerse

Grotewallerweg 2 | 1742 NM Schagen | The Netherlands

Legal Disclaimer:

The information contained in this electronic mail message is intended for the named recipient(s) only. No rights may be attached to this message. NHbioscopen B.V., its affiliates, its employees and agents do not accept any liability for incorrect and incomplete transmission or delayed receipt of this e-mail.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie