Filmhuis Special: Adamas Inloophuis en "The fault in our stars"

15 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Filmhuis Special: een film met een maatschappelijk interessant thema, een inleider en gelegenheid voor een nagesprek met een drankje.

Vrijdagavond 24 maart is in Het Oude Raadhuis "The fault in our stars" te zien, de film wordt ingeleid door Annelies Osinga, coördinator bij Adamas inloophuis.

"The Fault in Our Stars" is een Amerikaanse romantische dramafilm uit 2014 onder regie van Josh Boone. De film is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van John Green, waarin twee jonge kankerpatiënten elkaar ontmoeten en al gauw steun bij elkaar vinden. Shailene Woodley en Ansel Elgort vertolken de twee tieners. De film ontleent zijn bekendheid ook aan de opnames in Amsterdam.

Annelies Osinga: "In Adamas delen we de moeilijke momenten, maar ook de mooie. Datzelfde geldt eigenlijk ook voor deze film".

Het Adamas inloophuis is een plek waar volwassenen en kinderen geconfronteerd met kanker en hun naasten uit de hele regio van harte welkom zijn. Ze kunnen bij het inloophuis terecht voor informatie, lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, creatieve en lichaamsgerichte workshops en uiteraard voor een luisterend oor.

Filmhuis Special is een activiteit van de Raad van Kerken Hoofddorp. De inleiding op de film begint om 19.30 u. De film begint om 20.00 u. Kaarten ( a €10,-) zijn te koop via www.demeerse.nl of aan de kassa.

Voor actuele informatie over alle activiteiten van de Raad van Kerken www.kerkeninhoofddorp.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie