Theater Mucato speelt op 22 en 23 April HET BOS MET VAN LIEFJES in Het Oude Raadhuis.

21 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Theater Mucato speelt op 22 en 23 april

HET BOS VAN DODE LIEFJES

Theater Het Oude Raadhuis Hoofddorp.

Na de succesvolle voorstellingen in Amsterdam en Museum De Cruquius verrast theatergroep Mucato weer met een bijzonder toneelstuk.

In het magische Bos van Dode Liefjes zwerven de meest intrigerende personen rond. Zoals een huisvrouw die een caravan huurt om haar huwelijk te redden, een jager met een Cupido-syndroom, ronddolende bruidjes in gezelschap van Maria en dan hebben we nog Foppe & Jannes die op zoek zijn naar een schat. Iedereen is op zoek. Op zoek naar geluk. Ze willen gelukkig zijn, maar niemand weet wat dat is. Je kunt het niet vastpakken, het is ongrijpbaar, al kun je het soms even vasthouden. Op zoek naar liefde in de meest uiteenlopende vormen. Jonge prille liefde of juist vastgeroeste liefde. En op zoek naar zichzelf.

Geschreven door Anouk Saleming en geinspireerd door onder andere Shakespeare's Midzomernachtsdroom en de film Noorderlingen van Alex van Warmerdam.

Theatergroep Mucato brengt haar versie van Het Bos van Dode Liefjes naar het theater. Over het zoeken naar geluk. Over liefde en de dood. Over de verwevenheid van humor en verdriet. En tot slot, over het vinden van jezelf.

Kom kijken naar de enige amateur theatergroep van Hoofddorp.

Reserveren via www.demeerse.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie