Acid techno tijdens Net effe anders in podium Duycker

23 maart 2017 om 00:00 Nieuws

- Zaterdag 1 april staat podium Duycker in het teken van (acid) techno. Net effe anders, een techno avond die terug gaat naar waar het allemaal ooit begon. Met internationale en nationale namen word dit een avond voor de echte (acid) techno fan. De deuren gaan open om 22:00 uur en de kaarten kosten €9,- in de voorverkoop.

Een avond die 'Net effe anders' wordt dan de dance avonden die je gewend bent. Acid en Acid Techno zijn nooit echt weg geweest en als de trein eenmaal rol, is deze moeilijk te stoppen. Jah Scoop (Geezer) en Agent Rackitt (Rachel Rakkitt) komen over vanuit de UK om een deel van de avond te vullen met internationaal talent. Lokale helden als 303 Pete en Fits Our Profile maken de avond compleet.

Line-up:

Jah Scoop (UK, Raw Records, LBDB, Smitten, Cluster, SUF)

Agent Rackitt (UK, Loud By Design bookings, Vinyl Vixens, Bitch Shit records)

303 Pete (the Archive)

Fits Our Profile (the Archive)

OPEN: 22:00 | EINDE: 04:00 | VVK: €9,- | DEUR: €10,- | Duycker kleine zaal | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie