Cultuurprogramma voor ouderen in podium Duycker

23 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Woensdag 5 april organiseren Amstelring Dagbesteding, podium Duycker en Pier K weer een nieuwe editie van Nostalgisch Cultuurcafé. De komende editie staat in het teken van de lenteroute, natuur rondom het Hoofddorpse centrum. De middag vindt plaats van 14:00 tot 17:00 en de entree is (altijd) gratis.

Elke eerste woensdag van de maand organiseren Amstelring Dagbesteding, podium Duycker en Pier K een middag voor de ouderen in Haarlemmermeer. Het programma is zeer gevarieerd, met veel live muziek, maar ook lezingen, zelf muziek maken en een cineconcert. Hierbij kunnen wensen kenbaar gemaakt worden, zodat het programma zo goed mogelijk aansluit op de wensen van de bezoekers.

Het thema van Nostalgisch Cultuurcafé op 5 april is de lenteroute. Door middel van een fotografie- en/of schildercursus wordt de natuur rondom het Hoofddorpse centrum bekeken. De bezoekers worden verrast met live muziek in de open lucht.

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie