Zondagmiddagpodium: Circus Acrobatico voor grootouders én kleinkinderen in het Dorpshuis

27 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium biedt zondag 2 april grootouders en hun kleinkinderen vanaf 6 jaar een wervelende show van Circus Acrobatico met het programma 'Schatjes & Schoffies' in het Dorpshuis, Snelliuslaan 35 in Badhoevedorp. Aanvang 14.00 uur.

Acrobatico 30 jaar jong

De artiesten van Circus Acrobatico zijn tussen 6 en 18 jaar oud en oefenen elke woensdag- en vrijdagmiddag diverse disciplines in het Dorpshuis van Badhoevedorp. Elke twee jaar 'verpakken' zij hun circustalenten in een nieuwe wervelende circustheatershow, waarmee zij optreden op diverse locaties: van zorgcentra tot theaters. Voor een publiek van 6 tot 106! Acrobatico wordt hoofdzakelijk gedragen door vrijwilligers. Met 'Schatjes & Schoffies' vieren zij hun 30-jarig bestaan.

Dorpshuis of hangplek?

Het zal je maar gebeuren: heb je net een fijne trainingsplek in het nieuwe Dorpshuis gevonden, willen alle straatschoffies uit de buurt er hun hangplek van maken... Dat wordt dus knokken! Tot grote schrik van alle schatjes en schoffies eindigt de tussenkomst van meneer Vastemaat, de directeur van het Dorpshuis, ook nog eens in een drama. En waar is de sleutel van het Dorpshuis opeens gebleven?

Of alles na een spannende strijd weer helemaal goed komt? En of directeur Vastemaat niet alleen de sleutel, maar ook zijn goeie ouwe 'zelf' terugvindt? Laat dat maar aan de artiesten van Acrobatico en hun wereldberoemde circuskunsten over en kom kijken naar: 'Schatjes & Schoffies!'

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie, thee of limonade voor de kinderen.Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie