Harmoniekoepel seizoen van start met een mooi Bevrijdingsfeest.

27 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Persbericht

Harmoniekoepel seizoen van start met een mooi Bevrijdingsfeest.

Nieuw Vennep, 26 maart 2017.

Het derde zomerseizoen van de Harmoniekoepel in Nieuw Vennep opent op vrijdag 5 mei met een groots bevrijdingsfeest. Het feestprogramma start om 17.00 uur met een tour van legerwagens door Nieuw Vennep en wordt op het plein voortgezet met de officiële openingshandeling, gevarieerde muzikale optredens inclusief speciale acts voor de jeugd, gezellige terrasjes en er zal een Bevrijdingsstamppot worden gereserveerd.

Binnenkort wordt het definitieve programma van Bevrijdingsdag bekend gemaakt via de lokale media, flyers en posters.

De koepelorganisatie heeft dit moment aangegrepen om de herkenbaarheid van de muziekkoepel te vergroten door een nieuw eigen logo te lanceren. Het bijgaande logo zal vanaf nu worden gebruikt op flyers, posters en in alle publiciteitsuitingen in de diverse media.

Op ons programma voor de komende zomermaanden staan zeer afwisselende activiteiten,

er van uitgaande dat er voor iedereen wat bij is om zich een paar uurtjes goed te kunnen vermaken op het Harmonieplein.

De maand juni staat in het teken van de 'kunstenaars' en kunstliefhebbers in Haarlemmermeer.

De officiële opening van deze culturele manifestatie IKTOON wordt dit jaar gehouden op zaterdag 3 juni op het Harmonieplein. Ook dit is een samenwerking van de Harmoniekoepel met Pier K en St. Maatvast.

Voor het eerst dit seizoen, op 15 juli, gaan we samen met Vluchtingenwerk een Multicultureel Festival organiseren voor iedereen, maar vooral ook voor statushouders in Haarlemmermeer.

Op zaterdag 23 september is er wederom de grote Ontmoetingscentrum Kofferbakdag met veel muziek gecombineerd met de activiteiten van de Indian Summer Market in Nieuw Vennep.

Het seizoen 2017 zal in december worden afgesloten met een Kerstmarkt ten behoeve van de Voedselbank.

Voor meer informatie en/of vragen over de activiteiten rond de Harmoniekoepel kun je e-mailen naar harmoniekoepel@gmail.com.

Bijlage: nieuwe logo Harmoniekoepel.

Einde bericht.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie