Kom naar de Lentemarkt op Vrijeschool De Meboom zaterdag 1 april

29 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Ook dit jaar organiseert Vrijeschool de Meiboom haar succesvolle lentemarkt.

Op zaterdag 1 april van 10:00 tot 14:00 uur vieren we de lente samen met ouders, kinderen en iedereen die langs wil komen om te proeven van de gezellige sfeer, te winkelen bij de mooie kraampjes met duurzame en biologische producten en om mee te doen aan één van de vele kinderactiviteiten.

De Meiboom is een vrijeschool voor kinderen van 4-12 jaar. Het is een kleine, veilige, sociale school met een warme sfeer. De Meiboom staat voor onderwijs dat samen met ouders kinderen leert zelf betekenis en richting aan hun leven te geven. Waar leerlingen worden voorbereid om te kunnen gedijen in een snel veranderende wereld.

Op de Meiboom is veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en talenten van kinderen. Ieder leren is een creatief proces, waarbij leerlingen geprikkeld worden in hun creativiteit. Er is veel aandacht voor sociale vorming, creatieve vakken, muziek, drama en bewegen. Ook het natuuronderwijs neemt een prominente plek in binnen het onderwijs op de Meiboom. Zo heeft iedere klas haar eigen tuintje.

Binnen het onderwijs op De Meiboom staat de verbinding tussen denken, voelen en doen centraal. Goede onderwijsresultaten gaan daarbij hand en hand met persoonlijke vorming.

Lokatie: Hammarskjöldstraat 230-a

2131 TJ Hoofddorp

www.demeiboom.nu

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie