Gin & Juice ft Fly & Netik 18+

31 maart 2017 om 00:00 Nieuws

Gin & Juice, het feest voor liefhebbers van hiphop, r&b, dancehall en alles wat daar tussenin zit. Gin & Juice is meer dan een feestje, het is een gevoel, een state of mind die de dj's overbrengen op het publiek.

Gin & Juice wordt een muzikale avond met hits, mash-ups, originals, maar ook de 'vergeten' platen die je eigenlijk nooit meer hoort langskomen maar wel de kracht en energie hebben voor op de dansvloer. Om het extra speciaal te maken staan de DJ's tijdens Gin & Juice met zes draaitafels en drie mixers midden in het publiek. Dit zorgt voor magische momenten voor zowel de DJ's als de bezoekers. Bij een avond als deze kunnen de juiste DJ's niet ontbreken en daarom wordt de avond gevuld door DJ TLM, DJ Turne, DJ DNS en DJ Irie!

Scratch showcases - 21:00 - 23:00 uur

DJ Fly & DJ Netik zijn twee record houdende DJ's. Ze deden beide meerdere keren mee aan de DMC World Championships (een online DJ competitie). DJ Netik werd hierbij drie keer wereldkampioen en DJ Fly ontving twee keer de eerste plaats voor beste DMC Performance. Samen wonnen ze ook nog eens de eerste prijs van de team category. Door verschillende muziekstijlen als Trap, HipHop en Electro te combineren beloofd dit een gave avond te worden.

DJ DNS

Er is maar weinig op te noemen wat DJ DNS niet heeft gedaan. Hij draaide op grote festivals, deed scratches voor diverse albums (o.a. Typhoon), deed live shows, tourde met bekendheden als Diggi Dex en vertegenwoordigde Nederland meerdere malen op verschillende wereldkampioenschappen.

DJ Irie

DJ Irie is een turntable kampioen waar je een boek over kan schrijven. DJ Irie beschrijft zijn stijl als electric en combineert veel. Hij blijft zichzelf verbeteren omdat 'stijl' geen vast concept is volgens hem.

Afterparty - start 23:00 - 04:00 uur

Wil je alleen naar de afterparty? Dat kan, na 23:00 uur kun je namelijk een afterparty ticket kopen voor €7,50. Tijdens de afterparty kun je DNS, Turne en TLM verwachten!

DJ Turne

Als je naam Turne Edwards is kan je natuurlijk niet anders. Turntablist DJ Turne is een man waar echte hiphop liefhebbers hun hart bij op kunnen halen. Hij heeft optredens geopend voor grootheden als Snoop Dogg en de Black Eyed Peas en gescratcht voor artiesten als Zwart Licht en Ali B.

DJ TLM

Al 25 jaar ontwikkeld deze Amsterdamse allrounder zich. Hij is een open format club/festival-dj, turntablist, producer en al 18 jaar de vaste tour-dj van bekendheid Brainpower.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie