Bandjesavond Vennip Live in het Pier Kafé

7 april 2017 om 00:00 Nieuws

Dé bandjesavond van Haarlemmermeer vindt één keer in de maand plaats in het Pier Kafé aan het Harmonieplein. Donderdag 20 april kan iedereen weer genieten van live muziek tijdens Vennip Live. Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis.

Het programma start om 20:00 uur met de band Out Of The Blue (foto). De band dankt zijn naam aan de plotselinge en toevallige wijze waarop de band is ontstaan. Out Of The Blue speelt funky blues, met een onderliggend verlangen naar muziek die de maatschappij tart.

Om 21:00 uur is het de beurt aan Nath's Project. Nath's Project wordt gevormd door vijf enthousiaste muzikanten met hart voor muziek. De optredens worden gekenmerkt door een intieme setting van mooie luisterliedjes, afgewisseld met stevigere pop en country.

De avond wordt om 22:00 uur afgesloten door Wednesday. Wednesday is een coverband die in 2013 binnen Pier K is opgericht door enkele jonge muzikanten. De band speelt verschillende genres; van pop tot funk en van poprock tot bluesrock. Onder de nummers zijn enkele klassiekers, maar ook nieuwe muziek wordt veelvuldig gespeeld.

Vennip Live is een initiatief van Pier K en vindt plaats in het Pier Kafé, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep. Toegang is gratis. Kijk voor meer informatie op www.pier-k.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie