KUNST- EN BOEKENBEURS: 20 tot en met 22 april, in De Rank, Nieuw-Vennep.

9 april 2017 om 00:00 Nieuws

Van 20 tot en met 22 april aanstaande wordt een Kunst- en BoekenBeurs georganiseerd door de Protestantse Gemeente De Rank, Nieuw-Vennep. Er zal een keur aan boeken worden aangeboden, netjes gesorteerd op soort / categorie. Mogelijk is er ook een beperkte hoeveelheid LP's, en singles, beschikbaar.

Naast de boeken is er ook aandacht voor diverse kunstvormen / - uitingen. Zo zijn er schilderijen te bewonderen van verschillende kunstenaars, waarvan het merendeel deel uitmaakt van de kunstenaarsgroep "Het Kleurenpalet". Ook zijn er mooie keramische potten / vazen te zien, gemaakt door onder andere Rietje Schouten, mooie plastieken van Dick Regenboog en Annie Schrijvers, én fraai beeldhouwwerk van ondermeer Attie Jobse. Het is de bedoeling dat een aantal kunstenaars hun kunsten ook daadwerkelijk zullen tonen; op welke momenten zij dan aan het werk zijn, moet nog nader worden afgesproken, maar dat komt goed.

Daarnaast vindt op donderdagavond (20 april) de wekelijkse repetitie van het Haarlemmermeers Oratoriumkoor Excelsior plaats in de kerkzaal, en die openbare repetitie is dan voor iedereen toegankelijk.

Maar ook op vrijdag 21 en zaterdag 22 april zullen de deuren van de kerkzaal geopend zijn, zodat bezoekers er een kijkje kunnen nemen en uitleg kunnen krijgen over de kerkzaal, onze kerk, onze activiteiten, etc..

Als extra wordt er op zaterdag, om 11.00 uur, een rondleiding kerktoren aangeboden voor maximaal 8 deelnemers. En dat herhaalt zich om 12.00, 13.00 en 14.00 uur.

Verder zal op vrijdag en zaterdag ook het orgel en de vleugel regelmatig worden bespeeld, om de muzikale mogelijkheden ervan te demonstreren.

Openingstijden van de Kunst- en BoekenBeurs:

• donderdag 20 april, van 19.00 tot 22.00 uur;

• vrijdag 21 april, van 14.00 tot 17.00 uur, en van 19.00 tot 22.00 uur;

• zaterdag 22 april, van 10.00 tot 15.00 uur.

Adres: Eugenie Previnaire weg 14, Nieuw-Vennep.

U bent allemaal van harte welkom !!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie