ZONDAGMIDDAGPODIUM: 'Mond dicht, oren open!' Amerikaanse folkmuziek door Point Quiet in Pier K

17 april 2017 om 00:00 Nieuws

Het Zondagmiddagpodium presenteert op 23 april om 14.00 uur de band Point Quiet met Amerikaanse folkmuziek in het programma 'Mond dicht, oren open!' in de theaterzaal van Pier K, Harmonieplein 2 in Nieuw-Vennep.

Eerlijke muziek

Ver weg van de mainstream radiozenders maakt een Nederlandse band muziek die ieders aandacht meer dan verdient. Eerlijke muziek die je diep raakt en die je als luisteraar losmaakt van de dagelijkse beslommeringen. Het zet je oren op steeltjes en tovert een minzame glimlach op je gezicht. Dat is Point Quiet.

Rasmuzikanten

Vijf rasmuzikanten, op en top bedreven, die zich met hart en ziel storten op donkere americana. De rustgevende, licht raspende stem van zanger Pascal Hallibert krijgt trefzekere begeleiding van contrabas, viool, gitaar, blazers, accordeon, lichte percussie en toetsen. Net wat nodig is om de songs op het constante niveau te krijgen. Ook live doet de band zijn naam eer aan. Want de stilte speelt ook bij hun optredens een belangrijke rol. Wie dan zijn mond sluit, haalt het beste uit zijn oren. Open je zintuigen voor Point Quiet.

Kaarten

De toegangsprijs is € 5,00, inclusief een kopje koffie of thee. Kaarten zijn zolang de voorraad strekt vanaf 13.30 uur verkrijgbaar aan de zaal of te reserveren op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 5698873. Dan is ook vervoer met RegioRijder te reserveren.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie