Huttenbouw 3-daagse op Jeugdland

17 april 2017 om 00:00 Nieuws

De meivakantie gaat bijna van start en dat betekent dat Jeugdland weer de hele week open is. Tijdens deze vakantie gaat er iets speciaals gebeuren. Maandag, dinsdag en woensdag is er de Huttenbouw Driedaagse!

Wat is dat? In de meivakantie kan je voor €5,- drie dagen hutten bouwen met alle mensen die je kent. Je vader, moeder, opa, oma, buurman, tante of iemand anders mogen allemaal helpen.

Op maandag 24 april om 10:30 uur wordt de Huttenbouw Driedaagse officieel geopend door wethouder Marjolein Steffens. Mis het niet! Er is zoveel te doen.

Je kunt een cursus huttenbouwen volgen en dj Bradley komt langs om swingende muziek te draaien. Heb je honger? Op alle dagen wordt er wat lekkers gemaakt wat je bij je eigen hut op kan eten. En op maandag kan je ook nog een naambord voor je hut maken. Op dinsdag 25 april kan je een mooie vlag maken voor je eigen hut. Maak jij de mooiste hut?

Op woensdag 26 april wordt de mooiste, origineelste en meest bijzondere hut uitgekozen!

Als afsluiter is er nog kampvuur waarop je lekker een broodje kunt roosteren.

Vind je het bouwen zo leuk? Vraag dan aan je ouders of je een bouwpas mag. Deze kost €5 per kalenderjaar. Het belooft een leuke week te worden!

Jeugdland is een (bouw)speelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2,- euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook en Twitter, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie