Kunst - en Boekenbeurs De Rank: voor herhaling vatbaar !

23 april 2017 om 00:00 Nieuws

De Kunst - en Boekenbeurs in De Rank, die afgelopen donderdag tot en met zaterdag werd gehouden, is succesvol verlopen. De combinatie van verkoop van tweedehands boeken, met het exposeren van schilderijen, beelden en plastieken, terwijl de kerk tegelijkertijd liet zien welke mogelijkheden er zijn in De Rank, is goed bevallen en het is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze beurs, die in deze opzet voor de eerste keer werd gehouden, bood de bezoekers o.a. een leeshoek en veel ruimte om in de uitgestalde boeken te snuffelen en om de tentoongestelde prachtige kunst te bekijken. Meerdere leden van kunstenaarsgroep "Het Kleurenpalet" waren aanwezig om toelichting te geven, en te laten zien hoe zij aan het werk zijn.

Ook aan de inwendige mens was gedacht, zoals: koffie / thee met een lekkere taartpunt, een drankje en op de zaterdag een kop soep, tosti's, of een broodje ham-kaas.

Als extra werd op zaterdag de entree van De Rank door Tuincentrum Suidgeest letterlijk opgefleurd met een mooie bloemen- en plantenkraam. En in de kerkzaal liet Peter Ouwerkerk de klanken van afwisselend de vleugel en het orgel horen. Dat bezoekers (hoe jong dan ook) daarbij van Peter ook de gelegenheid kregen om op orgel of piano te spelen werd zeer gewaardeerd.

Kortom: de organisatie kijkt terug op een mooi opgebouwde en verlopen Kunst - en Boekenbeurs, die ongetwijfeld een vervolg zal krijgen.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie