Nathalie Pagie signeert bij Jaspers

2 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Nathalie Pagie is inmiddels een landelijk bekende naam, haar thrillers krijgen steeds meer bekendheid bij liefhebbers van lekkere literaire thrillers. Haar boeken worden veel gelezen door liefhebbers van bijvoorbeeld de boeken van Suzanne Vermeer. Maar Nathalie Pagie schrijft beter en het is dus niet zo verwonderlijk dat haar nieuwste boek direct tot de best verkopende thrillers hoort. Kenmerkend voor haar boeken is, dat je absoluut door wilt lezen. Als je eenmaal in een van haar boeken begonnen bent, weet ze je aandacht te grijpen en vast te houden tot je het boek dichtslaat.

Het nieuwste boek van Nathalie Pagie ligt net in de winkel en heeft de titel Casa Familia. Het boek speelt zich af in de Belgische Ardennen. Journaliste Tara Linders heeft een bloedhekel aan survival en trekt er zonder haar collega's op uit. Als ze zich in een plaatselijke kroeg bemoeit met een vechtpartij, blijken er mensen te zijn die veel te verbergen hebben. Samen met haar partner Diego Martinez gaat ze op onderzoek uit. Ze doen een lugubere vondst, die al snel naar Andalusië leidt. Haar voorlaatste boek Paradijsvogels speelt zich af op Aruba. Zowel Paradijsvogels als Casa Familia zijn tijdelijk maar tien euro. Heerlijke boeken voor in de vakantiekoffer!

Aanstaande zaterdag 6 mei is Nathalie Pagie vanaf 14:00 uur te gast bij Boekhandel Jaspers in Badhoevedorp. U kunt haar daar ontmoeten, haar boeken laten signeren en haar uithoren hoe ze aan de ideeën voor haar thrillers komt!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie