Akae Beka - The voice of Midnite in podium Ducyker

8 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Vrijdag 12 mei staat podium Duycker in het teken van signature deep roots en spiritual reggae met Akae Beka. In 2015 transformeerde de iconische reggaeband Midnite naar Akae Beka. Onder leiding van frontman en zanger Vaughn Benjamin maken ze nog steeds heerlijke deep roots reggae. Kaarten kosten €20,- in de voorverkoop en de deuren gaan open om 20:00 uur.

Ondanks de transformatie van 2015 staan de artiesten grotendeels in dezelfde samenstelling op het podium. Hun live shows lijk eindeloos door te deinen. Hun bedwelmende muziek en tekst trekken je in een diepe reggae trance. De band brengt dit voorjaar voor het eerst hun nieuwste releases 'Hommage to the Land', 'Portals' en 'Livicated' live ten gehore in Europa. Een show om niet te missen.

Black Omolo

Deze zangeres begon ooit in kerkkoor en liet zich inspireren door verschillende artiesten en verschillende dingen in het leven. Hierdoor kwam ze bij de muziek van haar roots terecht. Door veel meegemaakt te hebben in de muziek bracht ze haar eerste single 'Love Your Life' en in 2016 haar EP 'Roots N Dub' uit. Black Omolo blijft zichzelf ontwikkelen en laat zichzelf over de hele wereld zien.

Empress Messenjah & Back-a-Wall

Deze twee DJ's zullen de zaal opwarmen voor de show van Akae Beka en Black Omolo. Empress Messenjah in een bekende naam in de reggae scène. Ze richt zich op roots reggae muziek en wil hier en positieve boodschap mee uitdragen. Ze draait al sinds 1983 en is nog steeds enorm actief. Ook Back-a- Wall is helemaal in voor de positieve boodschap. Back-a-Wall (Selecter Hobbol) maakt met zijn vinyl van elke avond een feestje. Dit doet hij niet alleen. Hij is in het gezelschap van MC Jahford.

OPEN: 20:00 | AANV: 20:00 | VVK: €20 | DEUR: €22,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie