Dansen op oude en nieuwe hits tijdens De Clip Club 30+

16 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Zaterdag 27 mei is het tijd voor dansjes en goede muziek tijdens De Clip Club 30+. Een avond waar de bezoekers centraal staat en er gedanst kan worden op de grootste hits van toen en nu. De videoclips worden ook nog eens gedraaid op een groot scherm. Kaarten kosten €5,- in de voorverkoop en de deuren gaan om 21:00 uur open.

Het 30+ feest De Clip Club neemt bezoekers mee van hit naar hit. De DJ gaat dwars door alle jaartallen heen. Ieder decennium komt aan de beurt. 2 Unlimited, Meatloaf en Nirvana, het kan allemaal op een avondje Clip Club. Madness, Bob Marley, Roberto Jacketti en Anita Meijer, ze zullen nooit ontbreken. Bezoekers kunnen genieten van al die bijzondere herinneringen bij al die onvergetelijke hits. Daarnaast is dit natuurlijk het moment om de dansvloer te veroveren. Kleurrijke kleding mag weer uit de kast en alle Disco-helden zijn welkom in podium Duycker tijdens De Clip Club 30+.

OPEN: 21:00 | EINDE: 02:00 | VVK: €5,- | DEUR: €6,50- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie