Def Americans brengen een ode aan een van de grootste muzikanten ooit

16 mei 2017 om 00:00 Nieuws

Vrijdag 19 mei lijkt het, als je je ogen even dicht doet, net alsof Johnny Cash voor je staat tijdens de show van de Def Americans in podium Duycker. Deze groep brengt een ode aan de legendarische Johnny Cash en June Carter. Kaarten kosten €14,- in de voorverkoop en de deuren gaan om 20:00 open.

De Def Americans weten precies hoe ze de swing, sfeer en rebellie van een optreden van de legendarische Amerikaanse outlaw moeten creëren. Ze schakelen makkelijk tussen de rebellie van de Folsom Prison en San Quentin albums, Sun recordings rockabilly krakers en het vuur en de broosheid uit de comeback albums uit de American recordings. Het wordt al helemaal een show als ze hun eigen June Carter Cash, Kim "Carter", er bij halen.

OPEN: 20:00 | AANV: 21:00 | VVK: €14,- | DEUR: €16,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie