Afbeelding
MHC De Reigers

MHC Reigers versterkt zich met topscorer Weber

7 mei 2018 om 10:32 Sport/sport

HOOFDDORP MHC De Reigers heeft voor volgend seizoen een spraakmakende versterking vastgelegd. Strafcornerspecialist Mark Weber komt, na enkele jaren in de overgangs- en hoofdklasse, de selectie van de Hoofddorpse club versterken.
De Hoofddorpse Weber doorliep de jeugdopleiding bij De Reigers en speelde al enkele jaren in het eerste elftal. De afgelopen jaren kwam hij uit voor de Uithoornse overgangsklasser Qui Vive. Mede dankzij Weber, die dat jaar topscorer was van de overgangsklasse, promoveerde Qui Vive twee jaar geleden naar de hoofdklasse. Hoewel de ploeg na één seizoen weer degradeerde maakte Weber ook op het hoogste niveau indruk met zijn strafcorner.

Weber is daarnaast zowel verdedigend als opbouwend een absolute versterking voor de jonge en talentvolle Reigers selectie die momenteel nog strijd voor een plek in de top vier van de eerste klasse. De ploeg heeft daarmee nog een kleine kans om de play offs te bereiken. Met de komst van Mark Weber zet De Reigers een volgende stap in haar ambities om met zoveel mogelijk spelers uit de eigen jeugd hogerop te komen. Naast het laten doorstromen van talenten uit A- jeugd streeft de club ook naar terugkeer van Reigers-talenten die elders hun ontwikkeling hebben voortgezet. Zo keerde dit seizoen voormalig Reigerspeler Teun Thiers terug uit de jongens A-selectie van hoofdklasser Bloemendaal. De komst van Mark Weber is een volgende stap in het traject dat de
Reigers binnen enkele jaren moet ontwikkelen tot een stabiele overgangsklasser. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie