Voorstellingen MLX Theatershows

29 mei 2017 om 00:00 Activiteiten

LISSE MLX Musical & Dance, een musical- en dansschool voor jong en oud, organiseert voor 10 en 11 juni meerdere voorstellingen in Floralis Lisse.

Op zaterdag 10 juni is er om 13.30 uur de voorstelling Girls Girls Girls, een familievoorstelling vol dans, zang en toneel. De voorstelling wordt vertolkt door de jongste leden van MLX Musical & Dance in de leeftijd van 4-9 jaar (groepen Song & Dance, Klassiek Ballet en groepen Streetdance 5-9 jaar). 

De theatershow gaat over een verwend onhandelbaar meisje, dat zich druk maakt over typische meidenzaken. Kaarten à 11 euro zijn te bestellen via info@mlmusical.nl. Dit is inclusief een consumptie.

Op zaterdag 10 juni om 19 uur en op zondag 11 juni om 12 uur wordt de voorstelling I am the Boss! gegeven in Floralis Lisse. Ook deze familievoorstelling zit vol met dans, zang en toneel en wordt vertolkt door de 8+ leden van MLX Musical & Dance waaronder de groepen Musical, Mix Dance, Streetdance, Hip Hop, Klassiek Ballet/Modern en Dance Workout. De theatershow draait om Justin Bieber die zelfs president van Amerika wil worden.

Kaarten à 13,50 euro zijn te bestellen via info@mlxmusical.nl. Dit is inclusief een consumptie in het Floralis.

MLX werkt het hele jaar door toe naar diverse optredens, bijvoorbeeld op de kerstmarkt in Lisserbroek. Zie tevens www.floralislisse.nl/mlx.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie