Laatste computermeeting voor de zomerstop

29 mei 2017 om 00:00 Activiteiten

NIEUW-VENNEP Computer Vereniging De CVB organiseert voor zaterdag 3 juni de laatste bijeenkomst voor de zomerstop. De bijeenkomst is van 10 tot 15 uur in Het Trefpunt.

Voor iedereen die belangstelling heeft of wil kennismaken met computers is dit dé kans om een vraag of probleem voor te leggen. Er wordt zonodig ook op hardware gebied ondersteuning gegeven bij eventuele problemen op de pc of laptop. De clubbijeenkomst wordt gehouden in het Trefpunt aan de Hoofdweg 1318 in Nieuw-Vennep (naast De Witte Kerk).

De maandelijkse bijeenkomsten van de De CVB worden gehouden op de eerste zaterdag van de maand in Het Trefpunt. Gedurende deze tijden kan gratis gebruik worden gemaakt van (draadloos) internet. Er is een internetcafé met laptops, hard en/of softwareondersteuning (technische vraagbaak), een cursushoek, maar ook een winkel voor nieuwe of tweedehands computers en onderdelen aanwezig. Voor het komende seizoen zijn weer themadagen gepland waarin actuele demonstraties en presentaties worden gehouden door mensen die kennis hebben van specifieke programma's of software. Ook voor beginnende en gevorderde senioren zijn er gratis inloopdagen gepland.

Zie tevens www.decvb.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie