Van Limpt Beveiliging Roofvogel Show op Concours Hippique Haarlemmermeer

9 juni 2017 om 00:00 Nieuws

In het derde weekend van juni op 16, 17 en 18 juni komt het Concours Hippique weer terug naar het Haarlemmermeerse Bos. Het weekend staat als vanouds in het teken van de paardensport.

Maar er is meer; het Hoofddorpse bedrijf Van Limpt Beveiliging en Telecommunicatie bestaat 15 jaar en dat is voor eigenaar Hans van Limpt reden om tijdens het Concours groots uit te pakken en het publiek te trakteren op een heuse Roofvogel vliegdemonstratie met onder andere uilen.

De uil is een vogel met de meest geruisloze vlucht en natuurlijk een uitstekende jager bij nacht. Logisch dat het bedrijf dat zich bezighoud met beveiliging voor de uil heeft gekozen in haar bedrijfslogo.

De spectaculaire vliegdemonstraties worden gegeven op het hoofdveld voor de publieke tribune en de VIP tent op vrijdag om 16.00.uur, zaterdag om15.30 uur en zondag om 15.00 uur.

Na de Roofvogelshow is er gelegenheid om met een echte uil op de foto te gaan!

Er is een fotograaf aanwezig, de foto's worden aangeboden door Van Limpt en voor iedereen die op de foto gaat is er een leuke attentie. Na het evenement kunnen de foto's gratis worden gedownload op de website van het bedrijf.

Het Concours Hippique is gratis toegankelijk en is een spektakel voor jong en oud met naast paardensport uiteenlopende activiteiten, shows, optredens, workshops, een foodtruck festival, indianendorp voor kinderen en een streekmarkt.

Kortom een weekend dat bol staat van de activiteiten, mis het niet.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie