Film Down to Earth op 20 en 29 juni en Workshop Duurzaam Doen en Laten op 29 juni na de film

14 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Wil je ook bijdragen aan een duurzame wereld? Het blijft vaak lastig om echt iets te doen. En waar begin je? HeemSteeds Duurzamer organiseert op 29 juni een workshop over wat je kunt veranderen en hoe je dat samen kunt doen. Denk aan duurzame, praktische oplossingen zoals minder afval, energie besparen of natuurlijke voeding, maar ook aan de persoonlijke aspecten van een duurzame samenleving zoals je hart volgen, meer tijd maken voor rust en bezinning of mensen uitnodigen voor een maaltijd en een goed gesprek. Laat je inspireren door pitches van actieve 'duurzame doeners en denkers', zoals Mireille Middendorp, coördinator duurzaamheid van de Gemeente Heemstede en dominee Pieter Terpstra van de Protestante Gemeente Heemstede, filosofe Jacqueline Duurland en nog 4 andere prominenten. Ontdek hoe zij duurzaam zijn in hun 'community' en wat jij zelf zou willen doen en wie jou daarbij kan helpen.

DOWN to EARTH

De aanleiding voor dit initiatief is de film DOWN to EARTH, die al veel mensen heeft geïnspireerd. In deze film gaat een gezin met 3 kinderen op zoek naar de wijsheid van inheemse volkeren. Hun ervaringen legden ze vast in de film, die een groot succes is in de Nederlandse filmtheaters.

In samenwerking met Heemsteeds Duurzamer verzorgde Wij Heemstede reeds vier uitverkochte voorstellingen in Heemstede.

Eind juni kun je DOWN to EARTH voor de laatste maal bij WIJ Heemstede in de Luifel, Herenweg 96, Heemstede, zien. Op 20 juni is er om 20.00u een reguliere vertoning met inleiding en nagesprek.

De vertoning op donderdag 29 juni is vroeg (19.00u) en staat in het teken van de workshop die om 21.00u begint.

Heb je de film al gezien, en alleen de workshop volgen? Ook dat is mogelijk. Tickets à € 8,- voor alleen film of workshop, of € 12,- voor film en workshop samen. Reserveren kan via WIJ Heemstede, www.wijheemstede.nl, tel. (023) 548 38 28.

Neem ook eens een kijkje op de Facebookpagina of de website van HeemSteeds Duurzamer: Facebook: https://www.facebook.com/heemsteedsduurzamer

website: www.heemsteedsduurzamer.nl

E-mail: info@heemsteedsduurzamer.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie