Open podium op 30 juni georganiseerd door Muziek Collectief uit Nieuw Vennep

20 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Op 30 juni om 19.30 uur biedt het muziek-collectief uit Nieuw-Vennep voor beginnende en gevorderde muziekanten een 'open podium' in het Herbert Vissers College in Nieuw Vennep. Als solist, in duo of ensemble mag je hier je talenten laten zien.

Wim van Klink; dirigent , muziekleraar en muzikant. Hij is initiatiefnemer om in

Nieuw- Vennep een Open Podium te organiseren. Door zijn contacten met Mavileo, Muziek vereniging Door Gunst Verkregen , Liefde Voor Harmonie, De Heerlijkheid in Hoogmade en voormalig muziekvereniging Irene kent hij genoeg talent voor het OpenPodium.

Het pas opgerichte Muziek-Collectief uit Nieuw-Vennep nam het stokje van 'Irene' over en is gaan praten met Herbert Vissers College voor een geschikte ruimte. Het Herbert Vissers College was direct enthousiast en bereid tot meedenken. De nieuwe groene school van de beroepsopleiding heeft een prachtige zaal waar een tribune speels iedereen uitnodigt je te laten zien. Het groene gebouw, de eye-catcher in de omgeving ,zorgt er binnen voor,dat de leerling ook gezien mag worden.

Het collectief en het Heinekenkrat (zo genoemd door schoolgangers) gaan samenwerken en op 30 juni om 19.30 in het groene gebouw kunnen jong en oud, beginnend en volleerd muzikant zich als solist of in collectief laten zien en horen.

Al een aantal jaren worden er in de woongebieden binnen en buiten de Ringvaart open podia gehouden voor muzikanten.

De traditie is dat muziekverenigingen hierin het voortouw nemen en de organisatie op zich nemen. Beginnend fluitspeler bij een harmonie of een doorgewinterde saxofoniste krijgt dan de kans om hun muzikale ontwikkelingen te laten zien en zich te toetsen aan anderen. Muziek kunnen spelen is een ding, het ten gehore brengen vraagt om andere talenten. Je moet genoeg vertrouwen in jezelf hebben om met je emoties, een melodie te laten klinken. Muziek maken met anderen is echt genieten. En op een podium dwingt focus en concentratie, waardoor er ook iets met publiek gebeurt. Deze uitwisseling, geeft een kik. Een kik om door te gaan….. samen met anderen te willen groeien. Muziek maakt je slimmer.

Het Muziek-Collectief staat open voor nieuw talent en je kan ons vinden op de website muziek-collectief.nl en je kan telefonisch contact opnemen met Nic Besteman of met Fred Roubos of stuur een mail naar info@muziek-collectief.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie