Eindshow Popkoor Haalemmermeer in Duycker

20 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Vrijdag 23 juni laat het Popkoor Haarlemmermeer 'Yummy Soulfood' horen tijdens de eindshow in podium Duycker. Sinds 2 maart hebben zij geoefend op een repertoire van verschillende hit om tijdens de eindshow te laten horen. De deuren gaan om 20:00 open en kaarten kosten €6,- in de voorverkoop.

De eindshow van het Popkoor Haarlemmermeer staat helemaal in het teken van soulmuziek! Deze lokale muzikale mannen en vrouwen laten verschillende songs horen van helden als bijvoorbeeld Aretha Franklin, Marvin Gaye, Stevie Wonder, The Supremes, Otis Reding, The Temptations, Al Green, James Brown. Maar ook van de recentere sterren o.a. als Alicia Keys, Mary J Blidge, John Legend, Adele, Joss Stone, Amy Winehouse. Er is een gevarieerd repertoire gevormd en hebben de afgelopen weken gewerkt voor een spetterende uitvoering.

OPEN: 20:00 | AANV: 21:00 | VVK: €6,- | DEUR: €7,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie