Start een liefdevolle zomer met Zweef in Duycker

20 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Op zaterdag 24 juni vormen muziek, meditatie en dans de ingrediënten van Zweef in podium Duycker. Er wordt een startschot begeven voor het begin van een liefdevolle zomer. Mooie muziek, prachtige geleide meditaties en een diepe stilte brengen je Inner Peace. Let the Summer of Love begin! De deuren gaan om 20:00 uur open en kaarten kosten €15,- in de voorverkoop.

Het is precies 50 jaar na de 'Summer of love' in 1967. Een reden voor herhaling in podium Duycker. m 20.00 uur verzorgen inspirator, musicus en meditatiecoach Dennis Kivit en hang- en klankschalentovenaar Thomas Kwakernaat een meditatieconcert in de grote zaal, waarbij je languit liggend op je yogamatje helemaal thuiskomt bij jezelf. Mooie muziek, prachtige geleide meditaties en een diepe stilte brengen je Inner Peace. Om 22.00 uur zal DJ Skywalker het spirituele blote voeten dansfestijn beginnen. Mis deze Haarlemmermeerse Happening niet!

OPEN: 20:00 | AANV: 20:00 | VVK: €15,- | DEUR: €15,- | www.duycker.nl

Over Podium Duycker

Duycker, het podium voor popcultuur in de Haarlemmermeer heeft 2 concertzalen; een grote zaal voor 700 bezoekers en een kleine zaal voor 200 bezoekers, 5 oefenstudio's, workshopruimtes en een podiumcafé. Duycker organiseert jaarlijks 200 evenementen waaronder live concerten, festivals, dance-feesten, open podia, jamsessies en caféconcerten. De afgelopen jaren hebben artiesten als Waylon, De Dijk, Kensington, Caro Emerald, BLØF, Joost van Bellen, Peter Pan Speedrock en Jan Akkerman in Duycker opgetreden. Onder de naam Artquake biedt Duycker een activiteitenaanbod voor middelbare scholieren aan. Meer informatie duycker.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie