Full Colour Festival Haarlemmermeer

25 juni 2017 om 00:00 Nieuws

Persbericht Full Colour Festival

(voor week 26)

Uniek programma op eerste Full Colour Festival Haarlemmermeer in Nieuw Vennep

Nieuw Vennep, 24 juni 2017.

Het programma op zaterdag 15 juli voor deze eerste editie van het multicultureel evenement het Full Colour Festival Haarlemmermeer is rond en ziet er net zo veelkleurig uit als de naam van festival.

De organisatie is in handen van de Koepelcommissie Nieuw Vennep in samenwerking met Vluchtelingenwerk Haarlemmermeer, Maatvast, Pier K, 1Gift2Share, Meerwaarde, Dorpsraad Nieuw-Vennep, Sportservice Haarlemmermeer en de landelijke Stichting Pay It Forward.

De officiële opening van dit festival is om 12.00 uur en zal worden verricht door wethouder Marjolein Steffens-v.d.Water.

Vanaf 12 uur tot 17.00 uur zullen op het Harmonieplein optredens worden verzorgd door bands en dansgroepen uit Syrië, midden Afrika, de Molukken, Eritrea, Indonesië en Koerdistan:

12.10 uur: Full Colour Band op de muziekkoepel.

13.00 uur: Afrikaanse zanger Serak.

13.30 uur: Koerdische zangeres Manal

14.00 uur: het uit 35 personen bestaande Molukse koor Tifa Maluku Farmsum.

Het evenement wordt om 16.00 uur tot 17.00 uur afgesloten met een Back to Basic session,

Op en rond het plein staan diverse kraampjes met activiteiten en producten uit de verschillende landen en u kunt gezellig genieten van de mengelmoes van kleuren en geuren vanaf een van de terrasjes.

Ook voor de jeugd heeft de organisatie een afwisselend muziek-en activiteitenprogramma samengesteld. Er zijn er DJ's, ter plekke kan worden ingeschreven voor een internationaal voetbaltoernooi, georganiseerd door Sportservice H'meer, er is een springkussen en een pannakooi. Voor de artistieke jongeren is er een gratis workshop Graffiti en het kunstwerk zal een semi-permanente plek krijgen op het Harmonieplein.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie