Juf Marijke Kamp met pensioen

27 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Juf Marijke, zoals de ouders en leerlingen haar noemen, heeft maar liefst 32 jaar bij de Bosrank gewerkt. Ze kwam in 1985 op de school als leerkracht van groep 1-2 en sinds 2001 is zij de directeur van de school.

Ze heeft met hart en ziel de school geleid en richting gegeven samen met het team, ouderraad en medezeggenschapsraad. Nu gaat zij de Bosrankdeur sluiten, na een fantastisch afscheidsfeest op donderdag 29 juni.

Juf Marijke schonk de school namelijk een feestdag met Circus Spring. Onder leiding van medewerkers van het circus hebben de kinderen de gehele dag een spetterende circusvoorstelling voorbereid, die aan het einde van de middag werd opgevoerd voor hun ouders en andere belangstellenden. Daarna was het tijd voor de receptie voor iedereen die Marijke nog even de hand wilde schudden en een persoonlijke wens wilde meegeven. "We gaan haar missen", zeggen veel ouders, kinderen en collega's, ''maar ze heeft het meer dan verdiend. Bedankt lieve juf Marijke." Allemaal hopen ze dat zij een fijne tijd tegemoet gaat en samen met haar man prachtige reizen gaat maken.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie