De nieuwe collectie van Eyelove brillen nu verkrijgbaar bij Drogisterij Bosma

27 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Toe aan een nieuwe (zonne)bril op sterkte? De nieuwe collectie van Eyelove is vanaf nu verkrijgbaar bij Drogisterij Bosma aan het Skagerrak 216 in Hoofddorp. Anders dan bij gewone brillenwinkels verkoopt prijsvechter Eyelove kwaliteitsbrillen tegen vaste lage prijzen via verkooppunten in onder meer drogisterijen en kledingzaken. Deze nieuwe manier van een bril kopen is bezig met een stevige opmars in Nederland. Met de nieuwe trendy monturen en de zomer in aantocht is het nu een ideaal moment om een nieuwe zonnebril op sterkte aan te schaffen.

Klanten hebben bij Eyelove de keuze uit minimaal 175 trendy monturen. Voor op vakantie, een feestje, op het werk of onderweg, Eyelove heeft voor iedere gelegenheid een passend model. Daarnaast zijn alle monturen ook nog eens voor dezelfde vaste prijs, als zonnebril met bruin, groen of grijs zonneglas te verkrijgen.

Eyelove heeft in korte tijd een revolutie teweeggebracht in de optiekmarkt. Dat komt vooral door de combinatie van kwalitatief goede brillen en lage prijzen. Een complete bril op sterkte kost bij Eyelove voor veraf of dichtbij altijd €49 en een multifocale bril met standaard leesgedeelte €99. Anders dan bij andere grote brillenketens hoeft niet apart te worden betaald voor ontspiegeling of een kraswerende laag.

Hoe werkt het?

Een winkelmedewerker die van Eyelove een optiekopleiding heeft gekregen, adviseert bij de aanschaf van een bril. Klanten kunnen altijd zonder afspraak bij Drogisterij Bosma binnenlopen voor een gratis oogmeting. Eyelove gebruikt hiervoor zeer geavanceerde en accurate oogmeetapparatuur, waardoor een volautomatische oogmeting sneller gaat dan normaal. Na de keuze van de montuur wordt de bril afgerekend en in productie genomen. Binnen 14 dagen wordt de bril afgeleverd bij de winkel, waarna de Eyelove-deskundige de bril afstelt.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie