Dirigenten geslaagd voor examen!

27 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Bij Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug

Dirigenten geslaagd!

Zaterdag 17 juni zijn bij Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug de jaarlijkse praktijkexamens van de Opleidingen Koordirectie gehouden. Maar liefst 9 dirigenten hebben examen gedaan en alle studenten zagen hun inspanningen beloond en zijn geslaagd. Uit Hoofddorp is dat Ria kloek, de overige geslaagden komen uit de gehele provincie. De theoretische examens waren in de afgelopen weken al gehouden. De uitvoeringen werden beoordeeld door een vakjury bestaande uit Karel Kok, docent van de opleidingen, en Margot Endel, dirigente, zangeres en docente.

Tijdens een openbaar examenconcert in de akoestiekrijke St. Martinuskerk in 't Veld moest door alle examinandi een a cappella stuk en een begeleid stuk worden uitgevoerd met het gemengde koor en orkest van Muziekpraktijk Karel Kok en pianobegeleiding door Ronald van der Veen.

Nieuw seizoen

De opleidingen voor Koordirigenten beginnen in het nieuwe seizoen in de laatste week van augustus. Muziekpraktijk Karel Kok in Schagerbrug is door het Ministerie van OCW gecertificeerd en in Noord-Holland de enige muziekschool waar het gehele opleidingstraject voor Koordirigenten kan worden gevolgd. Informatie via telefoonnummer 06 - 516 615 64 of karelkok@xs4all.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie