Cursus Zeker Bewegen in Nieuw-Vennep; 14 juli kennismakingsles in de Estafette

29 juni 2017 om 00:00 Sport

Sportservice Haarlemmermeer geeft vrijdag 14 juli een gratis kennismaking les 'Zeker Bewegen' voor actieve 55-plussers. Deze les is bedoeld als introductie voor de cursus Zeker Bewegen die in september van start gaat en zes weken duurt.

Meer bewegingsvrijheid

Het is voor iedereen belangrijk in beweging te blijven. Ook als je wat ouder wordt en de bewegingsvrijheid afneemt. Door toch actief te blijven wordt je niet alleen fitter, het vergroot ook je sociale omgeving. De cursus Zeker Bewegen van Sportservice Haarlemmermeer zorgt er in zes weken voor dat je weer soepeler en zekerder kunt bewegen.

Wat gaan we doen

Tijdens de lessen doen we oefeningen, die zijn aangepast op de individuele mogelijkheden van de deelnemers. We werken in kleine groepen, zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Wat je tijdens de lessen leert is meteen toepasbaar in dagelijkse situaties. Trainster Daphne Tervelde heeft zelf een judo achtergrond en is zeer ervaren op het gebied van Zeker Bewegen.

Kennismakingsles

Vrijdag 14 juli is er van 10.00-11.00 een kennismakingsles bij de Estafette in Nieuw-Vennep. 55-plussers zijn van harte welkom om mee te doen of te komen kijken. Als u zich vooraf aanmeldt is deelnemen gratis, wie zich ter plekke opgeeft betaalt 2,50 euro. Bij voldoende belangstelling start de 6-weekse cursus in september, kosten hiervoor bedragen 45 euro.

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer informatie of aanmelden voor 14 juli, neem dan contact op met Daphne Tervelde van Sportservice Haarlemmermeer via 023-557 59 37 of dtervelde@sportservicehaarlemmermeer.nl. U vindt de Estafette aan de Helsinkilaan 1 in Nieuw-Vennep.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie