Houd je hoofd koel met gratis ijsjes, uitgedeeld door TV-zender Food Network

29 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Nu de zomer eindelijk is begonnen in Nederland gaat iedereen naar het strand, is er waterpret in de achtertuin of zitten mensen binnen met de airco aan. Waarschijnlijk denkt bijna iedereen watertandend aan ijsjes voor de nodige verkoeling. TV-zender Food Network brengt op woensdag 5 juli deze verkoeling in Cruquius door gratis ijsjes uit te delen en winkelend publiek kennis te laten maken met de zender.

Op woensdag 5 juli van 13:00 tot 14:15 uur staat de vrolijk gekleurde ijstruck van TV-zender Food Network bij de Media Markt aan de Cruquiusplein 10. Ieder ijsje sluit aan bij een programma van Food Network; van het zoete 'Bake with Anna Olson' en het veelzijdige 'Diners, Drive-ins & Dives' tot het verslavende 'Man Fire Food' - er is voor ieder wat wils!

Wereldberoemde patissier Anna Olson tovert kijkers om tot professionele bakkers met haar heerlijke en makkelijk te volgen recepten; van karamel en meringue tot de meest overheerlijke taarten - voor deze zoete show is er een heerlijk aardbeienijsje. Wat sluit beter aan bij het veelzijdige 'Diners, Drive-ins & Dives' dan een heerlijk vanille ijsje? In deze show reist Guy Fieri door Amerika op zoek naar het beste eten dat het land te bieden heeft. Tot slot de verslavende show 'Man Fire Food' met Roger Mooking, waarin barbecueën centraal staat. Roger roostert een heilbot van 9 kilo, gevuld met citroen en kruiden, boven een vuur en grilt een gigantische Ribeye steak - 'Man Fire Food' is net zo verslavend als het chocolade ijsje!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie