Rabobank en Meermakelaars maken Dierenopvang Haarlemmermeer blij met donatie

29 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Voor het nieuwbouwproject Enthoven in Zwaanshoek sloegen Rabobank Regio Schiphol en Meermakelaars de handen ineen. Vanuit deze samenwerking kwam ook het idee naar boven om gezamenlijk iets te doen voor een goed doel in het werkgebied van beide partijen. Dat goede doel werd Dierenopvang Haarlemmermeer in Hoofddorp.

Dierenopvang Haarlemmermeer is onderdeel van de Dierenbescherming. De Dierenopvang is verantwoordelijk voor de opvang van zwerf- en asieldieren voor de gemeenten Spaarnwoude, Haarlemmerliede en Haarlemmermeer. Met de ondertekening onlangs van een meerjaren contract hiervoor, is de kwaliteit voor de toekomst van de opvang goed gewaarborgd.

De Dierenbescherming krijgt echter geen subsidie en is daarom afhankelijk van sponsoren, donaties en nalatenschappen. De donatie van Rabobank en Meermakelaars komt op het juiste moment. De huidige professionele droger heeft het begeven en een nieuwe is dringend nodig! Het gedoneerde bedrag gaat dan ook gebruikt worden voor de aanschaf van een nieuwe droger.

Over de Dierenopvang

Met ruim 30 vrijwilligers wordt er op de locatie aan de Hoofdweg 24/7 gewerkt aan de opvang van asieldieren. Daarnaast is er het hondenpension en de trimsalon. Denk je erover om een hond of kat aan te schaffen? Neem dan vooral eens een kijkje bij de dierenopvang Haarlemmermeer.

Tevens biedt de Dieropvang hondenbezitters de mogelijkheid om je hond(en) op werkdagen in de dagopvang van het pension onder te brengen. Een uitkomst als je door omstandigheden of vanwege je drukke baan toch het plezier en het gezelschap van een hond wilt hebben.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie