30 juni 2017 om 00:00 Lokaal nieuws

Na maanden van voorbereidingen was het gisteravond, 29 juni, dan eindelijk zover: de 3e ondernemersbeurs van ZP-NET. Dit keer in de grote sporthal in het Sportcomplex Koning Willem-Alexander. Een ruimere opstelling van de kramen, lichtere ruimte, interessante sprekers en gratis workshops zorgden ervoor dat er ook dit jaar weer meer bezoekers naar de beurs kwamen!

Waardecheque

Zoals inmiddels gebruikelijk werd aan het eind van de avond onder de bezoekers een waardecheque van € 250,-- verloot, in te wisselen bij een of meer ondernemers die hiervoor een prijs beschikbaar hebben gesteld. Deze is gewonnen door Maureen Duin van Druivenstok!

Uitreiking Ondernemersprijzen 2017

Aan het eind van de beurs maakte Burgemeester Weterings, namens de jury van de Ondernemersprijs, de winnaars van de Ondernemersprijzen 2017 voor bedrijven tot 5 werknemers bekend.

Er waren twee prijzen te verdelen: een voor bedrijven die korter dan drie jaar actief zijn en een voor ondernemers die al langer meedraaien. Het was een gevarieerd deelnemersveld, maar de jury heeft toch tot een besluit kunnen komen.

Winnaar van de bedrijven die korter dan 3 jaar bestaan is geworden: Uitvaartzorg de Meer van Jaap van der Maarl en Jacco van der Laarse.

Bij de bedrijven die langer bestaan ging Carmen Meester van Español y más in Hoofddorp er met de prijs vandoor.

Wij wensen de twee winnaars heel veel plezier met hun prijs en succes met hun bedrijf. We hopen natuurlijk dat de vermelding Ondernemer van het jaar 2017 in de Haarlemmermeer hen extra omzet op zal leveren!

(foto's: Martine Goulmy www.GoulmyDesign.nl)

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie