DIOS boekt late overwinning

7 mei 2018 om 13:03 Sport/sport

NIEUW-VENNEP Zonder hoofdtrainer Dave Lange maar met assistent-trainer Ruben Kienhorst langs de lijn heeft DIOS afgelopen zondag  een late overwinning geboekt tegen Warmunda. De 0-1 viel namelijk in de laatste minuten van de reguliere speeltijd en werd gemaakt door Jeffrey van Goethem, op aangeven van Twan van Oort en Jordy Vrolijk (corner).

"Het was zeker geen gestolen overwinning", aldus Kienhorst, "want we hadden wel het betere van het spel. Je kon alleen wel merken dat we op gras speelden en dat is niet bepaald onze favoriete ondergrond."

DIOS speelde met meerdere invallers, maar die deden het prima. "Een duidelijk teken dat het wel goed zit met onze jeugd. Dat is een geruststellende gedachte en een compliment aan de jongens zelf: Twan van Oort, Redhey Nicholson (nog maar 16) en David Reis."

Door de overwinning staat DIOS nu 5e in de 3e klasse A waar ze voor het eerst in uitkomen na promotie vorig jaar. De volgende wedstrijd is zondag tegen en in Aalsmeer (vanaf 14 uur). Aalsmeer heeft net als de Nieuw-Vennepers 35 punten uit 23 wedstrijden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie