Zomervakantie vier je op Jeugdland Nieuw-Vennep

15 juli 2017 om 00:00 Nieuws

De zomervakantie gaat weer van start. Op Jeugdland kan je weer meedoen met gave activiteiten! Jeugdland is de eerste week van de zomervakantie, zaterdag 22 juli t/m zaterdag 29 juli, en de laatste week, vrijdag 25 augustus t/m zaterdag 2 september, iedere dag vanaf 10:00 open.

Zaterdag 22 juli staat in het teken van het airhockey toernooi, wie wordt de winnaar? Op de maandag kan je meedoen met de kruiwagenrace, goed samenwerken is hierbij belangrijk! Dinsdag is er het stoepkrijtfestival, wie kan de mooiste tekeningen maken? Woensdag is het bekende pijl en boog schieten de activiteit. Op donderdag 27 juli staat er een waterglijbaan klaar, we hopen op heel mooi weer! Op vrijdag kun je meedoen met de skelterrace, wie komt er als winnaar uit de wedstrijd? We sluiten de week op zaterdag af met een waterballonnengevecht.

Na deze zaterdag is Jeugdland een aantal weken gesloten. We openen weer op vrijdag 25 augustus, de activiteit is dan het maken van Marokkaanse thee met munt. Op zaterdag 26 augustus versieren we een zonneklep.

Vanaf maandag 28 augustus zijn we weer een hele week vanaf 10:00 uur open, iedere dag! Op de maandag wordt er een hindernisbaan afgelegd maar je gebruikt hiervoor een kruiwagen! Dinsdag spelen we het bekende spel flessenvoetbal, zorg dat er zoveel mogelijk water in de fles blijft zitten! Op woensdag kun je meedoen met het spel Twister. Donderdag gaan we zandkoekjes bakken, dat wordt weer smullen! Op vrijdag kun je proberen de meeste punten te halen door een bal in de basket te gooien. Op zaterdag kun je meedoen met het maken van armbandjes. Na deze dag zit de vakantie erop en is Jeugdland weer op de gebruikelijke dagen geopend.

Vier de zomer met ons mee op Jeugdland!

Jeugdland is een bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 2 euro. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van de Zuidtangent 310. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep, volg Jeugdland Nieuw-Vennep op Facebook en Twitter, mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie